Tips and Tricks: How To Look Thinner On a First Date ||| Съвети и трикове: Как да изглеждате по-слаби на първа среща

Здравейте, приятели!

Всички искаме да изглеждаме перфектно на първа среща, но представете си, че последната седмица сте прекалили с храната или пък сте в онзи период от месеца, когато задържате вода. Има няколко трика, които могат да ви спасят в такива моменти и да ви помогнат да прикриете някое и друго излишно килце.
Ще започна статията с това, че преди всичко е важно да бъдете себе си и да блеснете с това, което сте като човек, а не с външния си вид. Все пак, искате човека да хареса същността ви, а не това колко убийствено ви седи роклята, която сте избрали. 

Въпреки това, сме жени и е важно освен да бъдем себе си, да изглеждаме добре. Да се чувствате добре в кожата си, най-малкото ще ви даде допълнително самочувствие и няма да се налага през цялото време да се чудите как да прикриете коремчето си.

1. Денят преди това
Източник: depositphotos.com
Ако знаете, че ви предстои романтична среща, със сигурност ще се вълнувате дни преди самата нея - ще избирате тоалет, ще обмисляте как да се гримирате. Можете да си помогнете да изглеждате по-слаби, ако в денят преди самата среща пиете много, ама наистина много течности, които да ви помогнат да изхвърлите ненужното количество задържана вода. Опитайте се да хапвате по-леко в този ден - повече плодове и салатки. Легнете си рано, за да избегнете тъмните кръгове под очите, а ако имате време си направете и някоя хубава маска на лицето. 

2. Обувки на ток
Източник: Интернет
Естествено, ако мястото на срещата го позволява. Определено не е добра идея да отидете на първа среща в парка с високи обувки. Също така, не е задължително да става въпрос за 10 см тънък ток - достатъчно е една по-висока обувка с дебел ток, за да издължи фигурата ви. Високите обувки придават по-женствен вид, оптически издължават краката и прибират дупето. 

3. Черен панталон/пола с висока талия
Източник: Интернет
В това отношение едва ли ще изненадам някого - черното вталява като с магическа пръчица. Не е задължително да сте изцяло в черно, достатъчно е един тъмен панталон с висока талия, за да прибере по-проблемните зони. Наблягам на високата талия! Аз лично съм с доста закръглени форми и години наред правих грешката да подчертавам този недостатък с тесни дънки с ниска талия. Откакто открих високата талия нося само и единствено такива панталони. Не само прибират коремчето и повдигат дупето, но и няма нищо по-отвратително от това да се наведете и дупето ви да изскача навън. Това определено не е секси, макар преди години да беше модерно. Дори да не заложите на черното, важно е дрехите да са ви по мярка - нито прекалено тесни за фигурата ви, нито прекалено широки. 

4. Контур на лицето
Източник: Интернет
Гримът наистина може да прави чудеса. С подходящо контуриране можете да направите бузките видимо по-малки, да подчертаете скулите и да прикриете т.нар. двойна брадичка. Не се гримирайте силно, съвсем лек и небрежен контур е достатъчен, но не го пропускайте. 

5. Стягащо бельо
Източник: Интернет
Напоследък има доста голям избор в това отношение, включително чорапогащници със стягащ ефект. Едно такова бельо или чорапогащник буквално могат да спасят положението, особено ако сте решили да сте с тясна рокля, която подчертава недостатъците. 

И накрая един бонус съвет: Ходете изправени! Аз лично съм от хората, които ходят по-изгърбени, което определено не е красиво, а и кара коремчето да изпъкне. Изпъчете се и изправете стойката - това ще ви накара да изглеждате не само по-уверени, но и доста по-стройни. 

Вие вълнувате ли се при първа среща? Споделете ми вашите малки трикчета за първа среща.

Можете да ме последвате на следните места:

Коментари