GIFT IDEAS under 20 BGN ||| Идеи за подаръци под 20 лева

Здравейте, приятели!

Както вече споделих, искам тази година, пазаруването на подаръци да е по-рационално. Сигурна съм, че в създалата се ситуация, много хора няма да могат да си позволят скъпи подаръци, което не значи, че не можете да зарадвате любимите си хора, без да давате хиляди левове. Подбрала съм няколко предложения, под 20,00 лева, които вярвам, че може да са ви полезни.

На първо място, ще спомена магазини като KiK и PEPCO, от където можете да се сдобиете със страхотни неща за малко пари. "Магазините за левче" също са добро място, от където можете да купите подарък или част от него. Всички тези места нямат онлайн магазини, затова и ще се придържам към неща, които могат да бъдат закупени онлайн. Тази година смятам да пазарувам само по този начин.

Можете да погледнете и останалите ми публикации с идеи за подаръци, както и тази за еко такива, тъй като там има много идеи за артикули под 20,00 лева.

Козметичен комплект

Споделям няколко комплекта, който ми направиха силно впечатление тази година.

Първи в списъка ми е комплект, който аз самата си закупих. Все още се чудя дали за подарък, или да запазя за себе си. Дори само заради бутилката си струва. Ароматът на душ-гела е страхотен. Не съм тествала тази серия, но е доста хвалена.

Източник:  shop.lillydrogerie.bg
Цена: 17,99 лева
Комплектът съдържа:  Deo Спрей,150мл+Душ-гел,250 мл+Бутилка
От къде да купя: Изчерпан е онлайн, но го има наличен във физическите магазини

Споделям и един комплект, който е над бюджета, но в момента е намален на 18,99 лева и си заслужава - съдържа доста продукти, а несесера е голям и поне на снимка, ми се струва доста добро качество.
Източник:  shop.lillydrogerie.bg


Цена: 25,99 лева - намален на 18,99 лева
Съдържание на комплекта: Део спрей 150 мл + Душ гел 250 мл + Крем за ръце 75 мл + Скраб за тяло 225 мл
От къде да купя: Онлайн от тук

Говорейки за козметични комплекти, искам да спомена и кампанията на Procter & Gamble, който даряват  на SOS детски селища по 1 лев за всеки закупен подаръчен комплект на марките Gillette, Gillette Venus, Head & Shoulders, Pantene, Old Spice и Oral-B. Повечето им комплекти влизат в бюджета от под 20,00 лева, като освен добър подарък, покупката им, помага и на кауза. 

Комплектите могат да бъдат намерени в големите вериги, дрогериите и онлайн. 

Комплектите са доста разнообразни, като за мен, тези на Gillette са страхотен подарък за силния пол. 

Nature of Agiva също имат много добри попадения тази година. 

Източник:  shop.lillydrogerie.bg

Цена: 12,99 лева - намален на 11,49 лева
Съдържание на комплекта: Шампоан 200мл + Душ гел 200мл + Скраб за тяло 200мл + несесер
От къде да купя: Онлайн от тук

Парфюмен комплект

C-THRU и B.U. са ми фаворити по отношение на качество, което предлагат на ниска цена. В дрогериите се предлагат доста други марки на достъпни цени и почти всички имат много голямо разнообразие от комплекти. 

Източник:  shop.lillydrogerie.bg

Цена: 19,99 лева
Съдържание на комплекта: Тоалетна вода 30мл + део спрей 150мл + козметичен несесер
От къде да купя: Онлайн от тук

Източник:  shop.lillydrogerie.bg

Цена: 21,99 лева - намален на 17,99 лева
Съдържание на комплекта: Тоалетна вода 50мл + Део спрей 150мл + Чорапи с мотив
От къде да купя: Онлайн от тук

Шал и шапка

Топъл шал и мека шапка са строхотен и уютен подарък. Можете да комбинирате с ръкавички или дълги чорапи. 

Красива чаша

Почти не познавам жена, която да няма 100 чаши в колекцията си и да не иска още. Чашите се чупят, така че една нова никога не е излишна. Изборът е огромен. Можете дори да персонализирате нещо. Много популярни за металните канчета и аз лично много бих се зарадвала на едно такова. Ако подаръкът е за мъж - халба за бира би свършила чудесна работа. Много харесвам ръчно декорираните чаши, но те са над 20,00 лева и не влизат в тази категория. 

Препоръчвам да погледенете сайта на SG MUGS, преди години ме спасиха, когато възпроизведоха дизайна на много ценна чаша, която бях счупила. Имат варианти за хора с различни професии, като повечето чаши са на цена 19,90 лева. Като човек прекарал часове в изучаване на химия и любител на кафето, нямаше как да не си харесам тази:

Източник: SG MUGS
Цена: 19,90 лева
От къде да купя: Онлайн от тук

Тениска с Коледна щампа

Напоследък много страници предлагат ръчно рисувани и щамповани тениски. Ръчно рисуваните са доста скъпи, но щамповани, можете да откриете на прилична цена. Напоследък ми излиза реклама на един сайт, с доста готини предложения, но не съм поръчвала от тях.

Източник: BQLO.BG
Цена: 10,00 лева
От къде да купя: Онлайн от тук

Свещ

Ароматна свещ отдавна не е нежелан подарък, макар и аз самата, да съм суеверна и да не обичам да получавам такива подаръци. Въпреки това, имам няколко такива свещи, които много харесвам. 

Ароматна свещ APPLE CINNAMON
Източник: e-scentique.com
Цена: 18,00 лева
От къде да купя: Онлайн от тук

Свещите на SCENTIQUE са изработени от 100% натурален соев восък, естествени аромати и дървен фитил. Имат страхотни, тематични аромати и макар доста скъпи, са луксозна идея за подарък, която в същото време влиза в бюджета от под 20,00 лева.

Ръчно изработена свещ
Източник: KindyCandles Facebook
Цена: 20,00 лева
От къде да купя: Онлайн от тук

Една от свещите, които обожавам е тази на KindyCandles, която ми подариха преди 2 години. Много творци предлагат подобен тип свещи, които са невероятно красиви и ароматни. Като добавим, че по този начин подкрепяте родни творци, инвестицията си заслужава.

Кутия с малки подаръчета

Тази година, смятам да подаря подобен тип кутии на приятелките си. Ако се чудите какво точно да включва една такава кутия, ето няколко идеи:

"Кутия уют"

  • Топло одеало
  • Термо чаша
  • Ароматна Свещ
  • Вкусен шоколад

"Кутия СПА уикенд"

  • Душ гел или бомбичка за вана
  • Ароматна свещ
  • Маска за лице
  • Пакет чай

"Кутия ЕКО"

  • Чаша за многократна употреба
  • Стъклена бутилка
  • Бамбукови сламки
  • Торбички за пазар

Това са само част от идеите, можете да импровизирате, да добавите и други малки подаръчета, да опаковате красиво и да поднесете с много любов. 

Палитра сенки

Палитрите на Essence и Catrice са чудесна възможност да подарите нещо с качество на ниска цена. Make Up Revolution също имат много добри предложения под 20,00 лева. Споделям моя фаворит, приближаващ се като качество и визия до по-скъпите марки. Цената е 20,59 лева, но мисля, че влиза в бюджета.

Essence сенки палитра Witch Side
Източник: dodis.bg
Цена: 20,59 лева
От къде да купя: Онлайн от тук

Catrice сенки палитра 14 цвята Pro Neon Earth
Източник: dodis.bg
Цена: 19,99 лева
От къде да купя: Онлайн от тук

Това бяха идеите ми за подаръци, които хем да са качествени, хем да не надвишават сума, която ми се струва приемлива за подарък. Доста фирми имат Secret Santa традиция и сумата, която не трябва да надвишава подаръкът, е близка до тази, затова можете да използвате идеите и за подаръци на колегите си. 

Какви подаръци смятате да купувате тази година - ще заложите ли на нещо скъпо или ще бъдат по-скоро символични?

 Можете да ме последвате на следните места:
Facebook | Instagram | BlogovinYoutube

*Публикацията НЕ е в партньорство с нито един от посочените марки и/или сайтове. Направена е изцяло с цел информация.

Коментари