Love is in the air: 14th February Gift Ideas § Идеи за подаръци за Свети Валентин

Здравейте, приятели!

В набедения за най-романтичен месец в годината, реших да направя поредица от постове, посветени на Свети Валентин. Празникът наближава и ако все още не сте купили подарък на половинката си, споделям няколко идеи, които могат да ви допаднат.
Смятам, че подаръците за този празник не трябва да са материални. Изживявания, спомени, споделени моменти, романтичен жест. Не съм фен на празника, но съм фен на това да подаряваме на любимите си хора нещо със замисъл. Затова и в този списък няма да видите скъпи часовници, парфюми и др. Ако познавате човека до себе си, обичате го, изслушвате го, със сигурност знаете какво би го зарадвало. 

Романтично пътуване

Ако разполагате с повече финанси, можете да си подарите едно романтично пътуване. Не е задължително да е някоя далечна и скъпа дестинация. Аз съм подарявала пътуване до Ниш, което с туристическа агенция беше не повече от 30 лева на човек. Разровете се в сайтовете за ваучери и можете да намерите някоя наистина добра оферта за спа уикенд, например. 


Скреч карта на света/България
Източник: www.orangecenter.bg
Ако сте двойка, която обича да пътува и това е нещо, което ви обединява, един такъв подарък има много романтично послание. Много приятно е да седнете и да изтриете заедно местата, които сте посетили, както и да направите планове за тези, които предстоят. Подобни карти можете да намерите онлайн, има ги и в Orange. Цената им варира, в зависимост от вида на картата. 

Ръчно изработен подарък

Това за мен е един от най-ценните подаръци - любовно писмо, кутия с пожелания или нещо друго. Възможностите са много, дори една картичка, която сте изработили с ръцете си. Планирам два такива поста, надявам се да успея да ги реализирам преди 14-ти. 

Scrapbook с Ваши спомени

Нужна ви е обикновена тетрадка, която да напълните със спомени - снимки, билети, карти. Всичко, което ви хрумне и ви припомня красив момент от връзката ви. 

Албум/рамка с ваши снимки
Източник: podaraci.info
Съберете най-любимите ви снимки и спомени, сложете ги в красива рамка и я подарете на човека, когото обичате. 

Екстремно преживяване
Когато говорим за такива, веднага се сещам за sky vision - езда, пилотиране на самолет, парапланер, скачане с бънджи, урок по стрелба. Може преживяването да бъде и за двамата или индивидуално. Предполагам и други фирми предлагат подобни преживявания, трябва просто да се разтърсите. 

Билет за театър/концерт

Ако любимият ви има група, която обича, подарете му билет за техен концерт. Ако пък обичате да ходите на театър заедно и знаете, че има постановка, която отдавна иска да гледа, сега е моментът да вземете билети. Реално можете да вземете билети за всичко, което знаете, че обича, дори за цирк. 

Домашно сготвена вечеря на свещи

Стигнахме и до една от любимите ми идеи. Не съм фен на това да се харчат луди пари за подаръци покрай Св. Валентин. Една романтична вечеря няма да ви коства много пари, но наистина ще е един запомнящ се спомен. Разбира се, изисква се време, трябва да се приберете поне няколко часа преди половинката си, за да можете да приготвите всичко. Красиво украсена маса, много свещи, красива рокля и дори да не сте виртуоз в кухнята, жестът няма да остане неоценен. Аз лично бих заложила на лека вечеря за такъв повод. Все пак, не искате да ви е тежко след вечерята и да ви се доспи. 

Естествено, да не пропускаме и шеговитите или интимни изненади, като ново скъпо бельо, с което да го посрещнете. Когато говорим за подобен тип изненади и Свети Валентин, винаги се сещам за една сцена от "Сексът и градът", в която Саманта чакаше Смит легнала гола на масата, покрита с домашно приготвено суши. Е, вечерта не приключи както тя очакваше, но важна е идеята. 

Вие подарявате ли си подаръци с половинката си за Свети Валентин? Какво обичате да подарявате?


Можете да ме последвате на следните места:

Коментари