Good Box March 2016

Здравейте!

В последните няколко месеца Good Box се превърна в любимата ми услуга (ако мога да я нарека така). Вече 3 месеца получавам кутията и до момента не съм оставала разочарована. Надявам се да не се случи в бъдеще. Ако ви е интересно да научите повече за съдържанието на кутията за месец март, какво имаше вътре, както и с какви впечатления останах от продуктите, продължете да четете тази публикация.
Този месец продуктите в кутията бяха пълна изненада - нямаше обявен продукт. Кутията се забави, заради почивните дни, което допълнително разпалваше любопитството ми. Едвам дочаках пристигането на куриера. Чакането напълно си заслужаваше, защото кутията надмина всичките ми очаквания.

Първото, което веднага ми направи впечатление беше колко мноооооооого тежеше пакетчето. Кутията едвам се затваряше, което е видно и от снимката. За пореден месец не успях да стърпя любопитството си и бях видяла съдържанието на кутията преди да я отворя. Мисля, че трябва да забранят в първите 24 часа след получаването да се публикуват снимки на съдържанието. Така изненадата ще бъде пълна.
Дори да знаех какво има в кутията, вълнението беше много голямо. Нямах търпение да се прибера вкъщи и да я разопаковам. Ако и за вас е интересно, преминавам направо към списъка с продукти. Този месец от Good Box са споменали и цената на всеки артикул, което допълнително улеснява потребителите.
Това, което най-много ми допадна е съдържанието на повече козметични продукти. Обикновено започвам разглеждането с нещата за ядене, но този месец ще сложа на първо място козметиката. Кутията съдържаше цели 10 продукта, повечето от тях пълноразмерни.

Козметични продукти
1. Масло от ядка на праскова (Healthy Oils)

Количество: 20 ml
Цена: 9,15 лева

За пореден път от Good Box явно са разчели мислите ми. Имах огромно желание да изпробвам това масло. Приложенията му са безброй. Аз лично смятам да го използвам вместо крем за лице. Шишенцето е стъклено, което е още един плюс на продукта. Healthy Oils е българска компания с основна дейност производство на натурални, студено-пресовани масла от различни по вид ядки, за която смятам да ви разкажа по-подробно, при това съвсем скоро. Тези от вас, които поръчват Good Box по-отдавна, сигурно са запознати и с натуралните им ексфолианти за тяло.

2. Натурален пилинг (AMAVITA Natural Cosmetics)

Количество: 100 ml
Цена: 7,50 лева

Марката е нова за мен и с удоволствие ще изпробвам този пилинг. В състава му има хума и ориз, което предполага, че пилинг ефекта ще е изключително нежен. Голям фен съм на натуралните ексфолианти, любимият ми е скрабът с кафе на Сапунена работилница. Смятам да използвам този пилинг и върху лицето си, заради съдържанието на хума.

3. Масло от карите (Freen)

Количество: 30 ml
Цена: 5,20 лева 

Дано от Good Box никога не спрат да изпращат натурални масла с кутиите. Няма нищо по-хубаво и натурално, което могат да изпратят. Специално маслото от карите е чудесен избор. Ползвала съм много продукти с карите в състава и го обожавам. Смятам да го тествам за третиране на стрии. Борбата с дълбоките и стари стрии е загубена, но се надявам да има ефект върху тези, които все още са червени. Марката е отново нова за мен, но след като разгледах асортимента им, май ще им стана голям фен.

4. Маска за мазна кожа Terravital (Avia с хума)

Количество: 30 ml
Цена: 2,80 лева

Това е единственият продукт, към който съм леко скептично настроена. Първо, кожата ми е доста суха и не съм сигурна как ще ми се отрази маската. Второ, шампоаните на марката съдържат много неприятна съставка, която е забранена в почти цял свят, а именно бронопол(информацията е на английски). Не намирам никъде пълното съдържание на маската, така че... за момента не съм сигурна дали ще я използвам.

5. 24-часов крем нар и смокиня (SANTE Naturkosmetik)

Количество: 2 ml
Цена: 16,99 лева (75 ml)

Тестерче от същото кремче получих по време на консултация за типа кожа, която консултантка от Arminabio проведе в дрогерии Be Fit по повод 8 март. Още не съм го изпробвала. Голям фен съм на марката и се надявам кремчето да не ме разочарова.

Хапване
1. Енергийни топчета (FitSpo)

Количество: 3 броя топчета
Цена: 2,70 лева

Тези топчета бяха най-вкусното нещо в кутията и то откакто я получавам до сега (поръчвам си я от януари). Всяко топче беше различно. Ако съм навън и ми се иска да хапна нещо вкусно, здравословно и диетично, определено ще се огледам за тези топчета. Много ми допаднаха и като вкус и като състав. Нареждат се в сърцето ми, заедно с енергийните барчета.

2. Солети от лимец (SO LET it be)

Количество: 50 грама
Цена: 1,20 лева

В една от предишните кутии имаше отново солети от лимец. Определено ги харесвам много повече от обикновените солети. Името на бранда е невероятно оригинално. Ако не сте пробвали солети от лимец, препоръчвам ви да го направите. Може би няма да допаднат на всички, но за мен лично изместват всички останали видове.

3. Соев десерт (Joya)

Количество: 1 брой
Цена: 2,80 лева (2 броя)

Десертчето си "замина" първо. Беше ми страшно любопитно, тъй като не съм опитвала подобен шоколадов десерт от соя. Изключително вкусно е! Единствената ми забележка - съдържанието на карегенан не ми допада. Може да прочетете повече в пложения линк, спорно е дали е вредно наличието му или не, въпреки това си изядох десерта с голямо удоволствие. В България продукти на марката Joya се внасят от Топ Груп Плюс.

4. Напитка от цвят бъз (Buzzz)

Количество: 300 ml
Цена: 1,30 лева

Тази напитка ме върна в детството. Последните няколко години сокът от бъз стана доста популярен в заведенията, сигурно защото напомня на всички за онези години, когато пиехме домашен такъв. За мен лично това винаги е било любима напитка и много съжалявам, че вече не си го приготвяме у дома. Вкусът на напитката се доближава много до този от детството ми и определено ще се оглеждам и за него. Сокът от бъз има една особеност - ферментира много бързо - по тази причина го изпих на един път.

5. Стевия Нико (Stevia)

Количество: 6 пакетчета

Цена: 10,50 лева (90 пакетчета)

Тези малки пакетчета бяха най-полезното нещо за мен. Защо? Защото никога нямаше да се наканя да си купя стевия и да я опитам. В опитите си да вляза във форма за лятото започнах да избягвам всякакъв вид захар и подсладители, вследствие сутрешното ми кафе се превърна от удоволствие в задоволяване на естествените нужди (получавам много силно главоболие ако пропусна чашата кафе сутрин). Стевията е чудесна алтернатива - придава приятен сладникав вкус и съдържа 0 калории. Няма остатъчен вкус, както е описано и на опаковката. Не я използвам редовно, но когато ми се прииска да пия сладко кафе или чай, опирам до пакетчетата. 

Това беше съдържанието на кутията за този месец - 10 прекрасни продукта, които лека полека влизат в употреба. 

Какво е вашето мнение за съдържанието на кутията? 

Можете да ме последвате на следните места:

Коментари