Unboxing: Bell HypoAllergenic - All I Want For Christmas Advent Calendar 2019* ||| Разопаковане на календара на Bell HypoAllergenic 2019

Здравейте, приятели!

Продължавам със серията от постове за Коледните календари през 2019 година. Този път на фокус е календар изцяло с дeкоративна козметика на марката Bell Hypo Allergenic
За тях съм споменавала вече веднъж в поста си тук. Марката е полска и е специализирана в разработката на хипоалергенна козметика. Вносител за България е Таота ЕООД. Продуктите могат да се намерят в дрогерии Be Fit и онлайн в store.bg.
Пробвала съм червила и гланцове на Bell, но нищо друго, затова и се зарадвах на календара, тъй като дава възможност да се пробват различни продукти. Сложила съм линкове към тези от тях, които успях да намеря. Точната калкулация тук е доста трудна, тъй като повечето продукти не успях да намеря. Точните количества на продуктите не са изписани върху опаковките на повечето продукти, което допълнително ме затрудни. Все пак, накрая ще намерите приблизителна стойност на продуктите в календара.
Като качество, календара беше много красив отвън и продуктите бяха здраво закрепени вътре в кутията. Прозорчетата се отваряха една идея трудно и се разкъсваха. Ваденето на продуктите беше сравнително лесно. 

Като съдържание намираме доста продукти в мини размер, който обаче е абсолютно достатъчен, както да се добие представа за продукта, така и да ви служи доста дълго време. Има и няколко пълноразмерни продукта - лакове за нокти, моливи за очи и устни. Любимото нещо в календара са инструментите за грим - гъбички и четки. 
Продуктите са подредени по реда им на присъствие в календара от първия към 24-тия продукт. 
Количество: 11 гр.
Цена: около 6.00 лева

Много ми харесва, че повечето продукти в календара не са в оригиналния си размер, но са в достатъчно добър такъв. Оригинално основата се предлага в размер 31 мл.

Количество: 6гр
Цена: 8.70 лева

И тази спирала не е в оригиналния си размер от 8 грама, но достатъчно голям тестер/travel размер. Имам големи очаквания към спиралите на марката и ще ви държа в течение.

Четка за грим от изкуствен косъм
Количество: 1 брой
Цена: около 10.00 лева

И двете четки в календара са с доста добро качество и първи влезнаха в употреба. Изключително меки косъмчета, не драскат, косъмчетата не се скубят. Не намерих такъв продукт да се предлага у нас, но ориентировъчно една такава четка струва около 10.00 лева. 

Бюти блендер
Количество: 1 брой
Цена: около 10.00 лева

Молив за очна линия Thin Eyleiner Pencil 02
Количество: 1 брой
Цена: 13.73 лева

Не намерих този продукт в наш сайт, но в ebay се предлага на цена 5.99 паунда. Продуктът изглежда пълноразмерен. 
Лак за нокти Long Lasting
Количество: 1 брой
Цена: 6.50 лева

В календара има общо три лака в доста ползваеми цветове, затова не мога да кажа, че са ми били прекалено много. Сравнено с други козметични календари, три лака е доста поносимо количество. 

Молив за вежди Precise Brow Pencil 02
Количество: 1 брой
Цена: 9.75 лева

За съжаление, не намерих и този продукт в наши сайтове, но в чужбина е около 5 евро. 

Течен коректор Liquid Eye Concealer
Количество: 6.5 гр.
Цена: 5.90 лева

Коректорът е един от пълноразмерните продукти в календара. За съжаление, не намирам къде е изписан номера на цвета. В опаковката ми се стори твърде светъл.

Количество: 8 гр.
Цена: 7.00 лева 

Хайлайтарът е в много добро количество и според мен ще стигне за доста време. Много нежен розов цвят. Оригиналната опаковка е 25 грама на цена 21.90 лева.

Количество: 2 гр.
Цена: 3.54 лева

Цветът е 03 Neutral Coral - Limited Ed. Ружът се предлага стандартно в два цвята - Frozen Rose и Golden Peach. Оригиналната му опаковка е 4.8 грама на цена 8.50 лева. 

Количество: 2 гр.
Цена: 2.20 лева

Цветът е 02 Desert Sand и не е лимитиран. Оригиналната опаковка е 9 грама на цена 9.90 лева. 
Молив за устни Long Wear Lip Pencil 06
Количество: 1 брой
Цена: 13.73 лева

Отново не намерих тези моливи в наши сайтове, но имам спомен, че съм ги виждала. 

Количество: 2 гр.
Цена: 2.87 лева

Цветът е 01 Sunkiss Bronze. Предлага се в три цвята и в оригинален размер от 8.7 грама на цена 12.50 лева. 

Количество: 1 брой
Цена: 6.50 лева

Количество: 1 брой мини размер
Цена: около 3.00 лева

Използвала съм тези гланцове, но така и не стигнах до ревю. Надявам се през 2020 година да го видите, тъй като продуктът е доста интересен. Серията съдържа 6 цвята гланц в телесни тонове. Доста издръжливи и с висока покривност, но при нанасяне, и в последствие, оставят типичното за повечето гланцове лепкаво усещане. 

Молив за устни Long Wear Lip Pencil 01
Количество: 1 брой
Цена: 13.73 лева

От този тип автоматични молива имаме два цвята - телесен и по-розов. Телесния е доста светъл, но розовия много ми допада. 

Мини бюти блендер
Количество: 1 брой
Цена: около 2.00 лева

Молив за очна линия Thin Eyleiner Pencil 01
Количество: 1 брой
Цена: 13.73 лева

В календара имаме два молива от този тип - цвят 01 и 02, съответно черен и кафяв. 

Гланц за устни Lip Topper
Количество: 1 брой мини размер
Количество: 1 брой
Цена: 11.60 лева

Много интересен продукт, имам подобно червило на NYX, което много харесвам. 

Четка за сенки
Количество: 1 брой
Цена: 10,00 лева

Черна гъба за почистване на грим
Количество: 1 брой
Цена: 8,00 лева

Много се чудих за какво служи тази гъбка. В чуждестранните сайтове посочват, че е гъба за почистване на грим. Предполагам, че върху нея се слага мицеларна вода и търкате, подобно на тампонче. Струва ми се доста груба, но ще пробвам с нея да премахвам маски за лице. 

Лак за нокти Long Lasting
Количество: 1 брой
Цена: 6.50 лева

Озаряваща пудар за лице и тяло Illuminating Powder
Количество: 2 гр.
Цена: 2.63 лева

Цветът е 04 Fresh. Оригиналната опаковка е 6 грама на цена 7.90 лева. 

ТОТАЛоколо 179.26 лева (сумата е приблизителна)
Ако трябва да класирам календара, бих го сложила на трето място. Четките и двата блендера в календара са изключително добро попадение и лично за мен са най-любимите продукти в календара. Прахообразните продукти също ме впечатлиха. Като цяло, календарът позволява да направите един почти пълен и завършен грим, използвайки само продукти от него. Не ми допадна вида на част от продуктите. Също така за цената от около 89,00 лева, на която се предлагаше, можеше да има малко по-голямо разнообразие откъм продукти, като например някоя единична сянка или малка палитра с четири цвята. Липсва информация за продуктите, както и количество, срок на годност, списък с това какво съдържа календара. 

Ако трябва да обобщя - календара ми хареса. Няма абсолютно нищо излишно като стикери, пилички, играчки за елха, гривнички и други, каквито видяхме в други календари с козметика. Това, което не ми допада е качеството и вида на част от опаковките на продуктите - изглеждат захабени, създават впечатление за нисък клас продукти. Оригиналните опаковки на марката са далеч по-впечатляващи и качествени. В календара ми липсва палитра или сенки за очи, каквито за тази цена, можеха да сложат - марката предлага такива продукти. 

Какво е вашето мнение за съдържанието на календара? Бихте ли си закупили такъв догодина? 

Можете да ме последвате на следните места:

*Календарът ми е предоставен от вносителите на марката.

Коментари