Unboxing: NIVEA Advent Calendar 2021* ||| Разопаковане на календара на NIVEA 2021

 Здравейте, приятели!

Третият календар за тази година е този на Nivea. За съжаление, с него приключвам поредицата и календарите за 2021-ва. Голяма страст са ми и донякъде ми е жалко, че няма да отварям такъв през декември. Все пак, заложих на това да ви покажа съдържанието им от рано, за да е максимално полезно за вас.

Календарът на NIVEA е сред най-търсените и предпочитаните, през последните няколко години. Предполагам това се дължи на факта, че марката е добре позната, цената е сравнително достъпна, като междувременно има доста пълноразмерни продукти.

Календарът може да закупите от повечето дрогерии, както и онлайн от сайта на дрогерии Лили - линк тук.


Продуктите не са посочени по реда на появата им в календара. Нещо интересно за календара на NIVEA е, че той има кутийки от двете му страни - по 12 от всяка. Това е до голяма степен заради факта, че продуктите са доста обемни и не могат да се съберат само от едната страна. Мен тази система много ми допада. 


Количество: 50 мл.
Цена: 2,19 лева
Количество: 25 броя
Цена: 4,99 лева
Количество: 50 мл.
Цена: 3,99 лева

Още един продукт, който имаше и миналата година и по-миналата година. Можеха да разнообразят с друг продукт, като например боди суфлето с кокос
Количество: 50 мл.
Цена: 1,99 лева

Този тип опаковки на душ гелчета, никога не са излишни. През 2020 и 2021 нямахме много възможности да пътуваме, но вярвам, че това ще се промени и скоро ще можем отново да опаковаме несесер за път и да го напълним с подобни минита в удобен размер. Това количество, спокойно може да стигне за 3-4 измивания, ако го използвате с гъба за баня. 
Количество: 50 мл.
Цена: 6,45 лева

Присъства в календара за поредна година. NIVEA имат далеч по-хубави дезодоранти, като аз бих го заменила с такъв от серията DEOMILK, която ми допадна изключително много, включително и рол-он версията.
Количество: 4,8 гр.
Цена: 4,99 лева

Откакто премахнаха парафина от балсамите си за устни, ги харесвам и използвам. С оглед, разнообразието от балсами за устни на марката, не намирам за нужно да има два почти еднотипни - този с лек цвят и аромат, и такъв без.
Количество: 1 бр.
Цена: 7,99 лева
Количество: 4,8 гр.
Цена: 4,99 лева

Както казах - излишен ми е втори балсам от същата серия. Предполагам, че е сложен за тези, които не обичат балсами с цвят или имат някаква непоносимост към аромати. Въпреки това, щеше да е интересно да се спрат на някоя различна серия, за да има разнообразие.
Количество: 50 мл.
Цена: 6,45 лева
Количество: 75 мл.
Цена: 2,79 лева

Количество: 125 мл.
Цена: 7,75 лева
Количество: 100 мл.
Цена: 2,60 лева
Количество: 1 бр.
Цена: 2,99 лева
Количество: 20 мл.
Цена: 11,29 лева
Количество: 2х7.5 мл.
Цена: 3,85 лева

Количество: 2х7.5 мл.
Цена: 3,78 лева
Количество: 50 мл.
Цена: 4,15 лева

Отново кремче, което можеха да разнообразят. 
Серията Mix me с плодови аромати, би била страхотен заместител. 
Количество: 30 мл.
Цена: 2,59 лева

Форма за сладкиши Снежинка
Количество: 1 бр.
Цена: 1,50 лева

Пила за нокти
Количество: 1 бр.
Цена: 4,00 лева

Гъба за грим
Количество: 1 бр.
Цена: 10,00 лева

Тази гъбка ме зарадва преди 2 години, но качеството не е много добро. На нейно място, би било готино да включат четка за нанасяне на маски за лице или нещо подобно. Подобен продукт би влязъл в употреба, с част от продуктите от календара, което го прави по-завършен. 

Четка за нокти
Количество: 1 бр.
Цена: 0,50 лева

Ластик за коса
Количество: 2 бр.
Цена: 0,50 лева

Тези ластичета бързо се раздърпват, затова не са излишни нови

Гъба за баня
Количество: 1 бр.
Цена: 2,80 лева

Не отказвам гъби за баня, тъй като се сменят често и ми е лесно, когато имам по някоя резервна. Не ми допада, че тези продукти са без някакъв вид опаковка, която да ги предпази. Лошото е, че ако бяха, вероятно щеше да е пластмасова и все пак, нямаше да е лошо да има нещо, което да я пази от прах, докато и дойде времето. 

Плюсове

+ Продукти в добро количество

+ Стабилна кутия

+ Красив дизайн

+ Смислен подбор на аксесоари

Минуси

- Еднотипен дизайн вече трета година

- Липса на разнообразие в продуктите - при огромен асортимент на марката

Това бяха всички 24 кутийки. Календарът на Nivea е супер вълнуващ и макар всяка година да е сравнително сходен като съдържание, ми доставя огромно удоволствие да го отварям. 

Бих се радвала да помислят върху дизайна и вида на кутията, защото вече трудно се различават едни от други. Също така, може да включат и по-разнообразни продукти. 

Ако трябва да обобщя, намирам календара за добра инвестиция, ако сте фенове на продуктите на NIVEA. 


Предлага продукти в добро количество и оправдава цената си. Не ми харесва това, че се повтарят почти на 70% с миналогодишните календари. Марката има много интересни продукти, които щяха да паснат чудесно в календара, като същевременно ще позволят на повече хора да ги тестват и да преценят дали им допадат. Забелязвам, че залагат на продукти, които по принцип имат и в травел размер, което може би обяснява липсата на разнообразие. 

Бих се радвала догодина да направят календара с отделни кутийки. Аксесоарите не ми пречат, ако трябва да бъда честна, всъщност са любимите ми продукти от календара. 

Няма лимитирани продукти или опаковки, което обаче не намирам за голям минус. Предпочитам цената на календара да се определя от по-качествено съдържание, отколкото да бъде завишена заради лимитирани опаковки, за сметка на съдържанието.

Оценка: 8/10 точки 
Цена на календара60,00 лева 

ТОТАЛ: 105,12 лева (сумата е приблизителна)

Какво е вашето мнение за календара на Nivea - вземали ли сте си такъв, бихте ли го направили отново?

Можете да ме последвате на следните места:

*Календарът ми е предоставен от Nivea Bulgaria. 

Коментари